VASCULAR VENTURE

Vezető az innovatív orvostechnikai gyártók hazai képviseletében

Vezető orvostechnikai gyártókat képviselünk. Több, mint 15 éves tapasztalattal, teljes körű értékesítési, tender lebonyolítási, klinikai támogatási, minőségirányítási, logisztikai és pénzügyi tapasztalattal gyorsan és hatékonyan szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Rólunk

Orvostechnológiai cégünk

Cégünkről

A Vascular Venture a magyar egészségügyi piacon meghatározó, vezető szerepet tölt be az innovatív orvostechnikai cégek képviseletében.

Ügyfeleink az egész ország területén megtalálható állami- és magánegészségügyi szereplők.

Aktívak vagyunk a minimál invazív ellátás több szegmensében (kardiológia, radiológia, neurólógia, onkológia), a labordiagnosztikában és a plazma centrumok működtetését segítő szoftverek piacán is.

Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, hogy a magyar egészségügy színvonalas működéséhez hozzájárulhassunk, új technológiákat juttassunk el a magyar piacra.

Erősségeink

A választékunkban megtalálható eszközök több évtizedes fejlesztési munka eredményeként kerülnek piacra, hatékonyságuk minden esetben klinikai vizsgálatokkal igazolt.

Jogi megfelelési rendszerünket a nemzetközi nagyvállalatok gyakorlata alapján, ezen rendszerekkel összhangban, a legmagasabb elvárások mentén alakítottuk ki.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink folyamatos képzéssel tartsanak lépést a tudomány eredményeivel, az orvosi szakma fejlődésével.

Készletgazdálkodásunk és logisztikai rendszerünk partnereink igényeihez igazodva épülnek fel. Ügyfeleinket napi szintű optimalizálást végző országos lefedettségű logisztikai rendszerünk segítségével szolgáljuk ki.

ISO 9001:2015 minősítésünk és strukturált munkafolyamataink működésünk magas színvonalát garantálják.

Orvostechnológiai eszközök

Kapcsolat

Cégnév

Vascular Venture Kft.

Székhely

1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 3.

Fax

+36 1 799-4400

Írjon üzenetet